Etiketter

,

Vi har haft en ganska lugn helg, i fredags var det storpremiär, höstens höjdpunkt ”På spåret”, som de flesta fredagar hemma hos oss började den med hämtmat och sen lite tv innan vi båda somnade gott i soffan.

På lördagen kom min kära mor, far och bror upp. Vi åkte till min bb-kompis som fått en liten son för några månader sen. Sonen var söt, föräldrarna såg pigga ut och de bjöd på otroligt god mat. Köttet kom från gården de bor på och förhoppningsvis ska vi kunna köpa en kvarts ko därifrån, närproducerat, ekologiskt och dessutom med vetskap om att djuren haft det riktigt bra.

När vi kom hem igen hade min bror och kusin lagat till maten för kvällen. Otroligt gott igen och så skönt att komma hem till sig själv men maten är klar. Efterföljdes av obligatoriskt kortspel medan vi diskuterade allt från inredning av kusins lägenhet till julplaner.

Igår ordnade vi lite hemma, jag och mannen kunde röjja undan de sista löven medan vi hade barnvakt till lilla V, äntligen klart. Sen gjorde jag och mamma en krans till ytterdörren som jag blev riktigt nöjd med. Efter lunch for släkten hemåt och vi tog en tripp till IKEA där vi fyllt på med ljus så det ska räcka ett tag framöver. En helg som gått snabbt men varit mycket trevlig.

Annonser