Etiketter

, , ,

lördagens bravader.

Vi möttes upp hemma hos schrillen och fick finfin brunch med lite skumpa till. Efter lite tunnelbaneåkning med förvirrande samtal till hjälpande pojkvän som gav oss lite färdriktningar så var vi framme vid dagens första aktivitet, laserdome. Från att vara fnittriga flickor blev vi plötsligt attackkrigare. På med västar och fram med gevären, här skulle det skjutas. Och vi vann stort, över kaxiga småungar, pappor till småungar och några förvirrade morsor. Mycket nöjda och lite varma satte vi av uppför odengatan och fann oss snart i plask och lek-dammen eller badbassängen. Efter att blivit tillsagda av badvakten fick vi simma bort till den grunda delen och där hejade vi på the moq som med stort bravur hoppade orädd från femman. Efter lite uppmuntran från en lite kvavat kille så hoppade även schrillen modigt ner i vattnet. Sedan blev det ansiktsmasker och bastubad.

Av mot the moqs lya och där bjöds det på vin, pasta, vin, dans, vin, locktångar, vin, smink, mycket fotografering och sen lite mer vin. I slutet av kvällen var vi alla uppklädda och sminkade så att vi såg ut som gruppen troll i sina bästa dar, men snygga var vi!

In mot stan och ut på stan. lite vin, lite taxi hem, blev lite av med plånboken. Men förutom den lilla detaljen på slutet var det en otroligt rolig kväll och jag ser redan fram emot nästa omgång av världens bästa idé!

Annonser