Etiketter

, , ,

Januari:

Började året med en galen nyårsfest som började på Lidingö och slutade på Frejgatan med lite rosévin klockan fyra på morgonen. Men roligt var det. Månaden travade på och jag började komma in lite grann i mitt nya jobb.

Februari:

Inbjudningarna gick iväg till bröllopet efter mycket slit och stor hjälp utav schrillen. Planeringen för bröllopet var väl det som var det mest utmärkande för denna månad och äntligen var allt bokat som det skulle.

Mars:

En sväng till Åre över påsk och lite skidåkning. Kusin Vitamins kompis S var däruppe och hade konferens med det passande namnet ”finanskrisen i byggbranchen”, tror knappt de hade ett  konferensrum bokat ens en gång. Men öl och vin hade de gott om och det blev ett par roliga eftermiddagar på fjällgården.

April:

Nu börjar slutplaneringen för bröllopet. Smink, hår bokas, menyn kollas av. Mycket tid och planering går till detta och vi har stor hjälp utav kusin + bror. Samtidigt hinner vi ner till Toscana en sväng och firar kusins 30-årsdag. Det blir en annorlunda tillställning och mycket känslosam. De italienare som var med oss den kvällen har inte uppfattningen om att svenskar är ett stelt folk som inte visar känslor.

Maj

Bröllop! Underbart och perfekt. Tusen tack till alla som var med. Efter bröllopet åker vi några nätter till en otroligt vacker västkuststad på Mallorca, en mycket positivt överraskande upplevelse.

Juni:

Tillbaka i vardagen men som gifta. Inte så mycket skillnad frånsett att det glimmar till på vänsterhanden ibland. Samtidigt som det är tråkigt att bröllopet är över är det skönt, nu kan man slappna av och bara njuta av att vara gifta. Midsommar spenderar vi traditionsenligt på Årsta havsbad.

Juli:

Min födelsedag, till slut kommer vi bort på en middag trots att herr grenman kännt sig krasslig. Jag får en resa till Prag i födelsedagspresent som vi åker på i slutet av juli. Först spenderar vi några dagar på landet och renoverar vårt sovrum. Det blir en enorm skillnad som vi njuter till fullo av varje gång vi kommer upp. Prag blir ett par sköna dagar, mest strosande och vi lyckas hitta ett par riktigt bra restauranger, trots en del missöden i beställningarna. Vi bor på ett av de flottaste hotellen hitills och har det lugnt och skönt.

Augusti

Inleds med ett par vänners bröllop, där man verkligen fick en bild av hur stort det måste vara att flytta över halva jordklotet för kärleken. Direkt efter bar det av till Frankrike och lite drygt en veckas livsnjuteri. Vi bodde i en underbar liten bergsby och fyller dagarna med god mat, sol och vänner, livet leker.

September:

Tillbaka till vardagen och jobb. Allt trallar på  och jag tror att det är nu som vi passar på att tapetsera om sovrummet. Vårt största projekt hitills som vi gör helt själva utan någon hjälp. Vi är helnöjda efteråt och känner oss som martin timell.

Oktober:

Vi börjar så smått fundera över att göra om köket och bestämmer oss snabbt för att göra det, därför består mycket av fritiden av surfande efter snygga kök. Annars händer inte mycket.

November:

Vi börjar med ett par sköna dagar på Loka Brunn där vi firar att moster har fyllt 60. Köket byggs om med stor hjälp av framförallt pappa. Efteråt kan vi inte förstå hur vi kunde ha det gamla köket och blir nyförälskade i lägenheten. herr grenman har en tidig födelsedagsfest som blir väldigt lyckad.

December:

Tröttheten kommer smygande och julledigheten känns långt bort. Månaden är relativt seg och inte så mycket händer. Herr grenman börjar bli klar med ett par stora förhandlingar på jobbet och kan slappna av lite mer. Julen kommer och det blir ett par dagar med bara vila och återhämtning. Året avslutas med skidåkning i Vemdalen.

2010, vad kommer det att innehålla. Det som hägrar mest nu är bröllopsresan och två veckor på en strand i Malyasia med en god bok i handen. Som vi längtar. Efter resan får vi mer fundera på vad vi ska fylla år 2010 med.

Annonser