Etiketter

,

inför varje termin försöker jag och herr grenman att planera in några ”bara vara” helger där vi inte bokar upp någonting. Men har man världens bästa familj/släkt och vänner är det svårt att inte även boka upp dem. för vem vill inte umgås med dem?

så nu är det riktigt riktigt trött hemma. Båda har mycket på jobbet, herr grenman har mer men även jag har fått mer att göra och roligare saker också så är det iaf trött. sedan är det så mörkt så mörkt. Plussa dessutom på att just nu är vi lite halvsjuka så finns det inte så mycket energi kvar att blogga för.

Men snart så är julen här. underbart. även om vi inte är helt ledig så är det många lediga dagar. det blir lite dalarna lite byn och lite bara vara hemma. sedan blir det vemdalen vid nyår, är inte ens säker på att vi kommer att åka skidor varje dag utan mer bara ta det lugnt. en promenad, lunch på någon trevlig fjällkrog, hem och läsa bok. låter underbart skönt.

dessutom blir det loka brunn efter trettonhelgen. det är något som vi ser otroligt mycket fram emot när vi vet att kunsinvitamin och sambo inte bara är trevligt sällskap utan även uppskattar samma saker som oss.

så summa kardemumma är att just nu är det lite ont med energi men den kommer och därigenom så hoppas jag att bloggen sparkas till liv igen!

Annonser